11 obiceiuri surprinzătoare ale persoanelor care își ascund depresia

Credeai că depresia se caracterizează prin simptome evidente precum tristețea, hainele negre sau plânsul? Este o afecțiune mult mai complexă și nu este atât de simplu să-ți dai seama când cineva are această problemă.

Cum să mănânci coastele la restaurant

Există anumite reguli de etichetă pe care ar trebui să le urmezi atunci când mănânci coastele la restaurant. Iată despre ce este vorba!

Experții în etichetă spun că poți să mănânci cu mâna la restaurant

Experții în etichetă spun că poți să mănânci cu mâna la restaurant. Aceștia vor să actualizeze etichetele de masă depășite de gusturile culinare moderne.

Care este sursa fizică a anxietății din creier

Nu suntem făcuți să ne simțim în siguranță tot timpul, dar poate că într-o zi am putea. Un studiu din 2018 care a investigat baza neurologică a anxietății din creier a identificat celulele de anxietate localizate în hipocampus, care nu reglează doar anxietatea, ci pot fi controlate de un fascicul de lumină.

6 trăsături caracteristice persoanelor neglijate în copilărie

Nu înseamnă neapărat că au făcut parte din familii dezbinate, cu multe conflicte, ci se poate întâmpla chiar și într-un mediu plin de afecțiune. Află cum reacționează persoanele care au fost neglijate în copilărie și cum poți ajuta sau dacă este chiar cazul tău.

Lecții de viață pe care ar trebui să le cunoască oricine

În viața fiecărei persoane există nenumărate lecții care trebuie învățate. Învățăm în mod constant o varietate de lecții de viață. Anumite experiențe, cum ar fi un divorț sau pierderea unei persoane apropiate ne învață să apreciem viața mai mult. Acestea sunt doar câteva exemple de lecții de viață importante. Iată și altele!

15 sfaturi utile de la femeile de peste 60 de ani

Au trecut prin multe momente dificile și au reușit să înțeleagă care sunt lucrurile cele mai importante pentru relaxare și fericire. Află ce sfaturi îți pot oferi femeile care au trecut de 60 de ani.

3 metode pentru a nu-ți mai irosi energia cu gânduri negative

Nu-ți folosi energia pentru lucruri pe care nu le poți schimba. Îndepărtează-te de situațiile fără rezolvare și alege provocările cărora le răspunzi. Creează-ți o protecție eficientă pentru a stopa avalanșa de gânduri negative care te poate epuiza.

Metode prin care reduci nivelul stresului din viața ta

Stresul este des întâlnit în viața de zi cu zi, dar nu trebuie să fie o constantă în viața noastră.

Cum să ceri iertarea cuiva

Să-ți ceri iertare nu e niciodată ușor, dar este o acțiune care întărește o relație și care te face o persoană mai bună. Este nevoie de umilință să recunoști în fața unei persoane că ai greșit și să ceri iertarea.

5 obstacole de înlăturat pentru a avea parte de bucurie necondiționată

Este ideal ca o relație, cariera sau familia să-ți aducă fericire, dar dacă ai putea avea parte de bucurie necondiționată? O stare de bine și mulțumire care să pornească de la tine înainte de a proveni de la alte persoane.

Iubești ploaia? S-ar putea să fii pluviofil

Iubești ploaia? În timp ce alții se plâng că li se udă pantofii sau că le este stricată coafura, tu ai merge printr-o ploaie de vară fără să stai prea mult pe gânduri, bucurându-te de picăturile de ploaie care îți ating pielea și de mirosul pământului ud.

De ce trebuie să te susții și să te salvezi singur câteodată

Uneori trebuie să-ți asculți vocea interioară, să îți înțelegi gândurile și de unde vin acestea. Trebuie să fii persoana care găsește răspunsurile în loc să ceri părerea altora. Cu alte cuvinte, trebuie să îți faci propria cercetare înainte de a cere ajutor. Iată de ce trebuie să te susții și să te salvezi singur câteodată!

10 lucruri de care nu trebuie să te rușinezi

Jena sau timiditatea pot apărea în fiecare zi, dar pentru a-ți îmbunătăți viața trebuie să-ți schimbi modul de a reacționa. În anumite situații nu merită deloc să te rușinezi și te vei simți mai liberă dacă îți asumi propriile alegeri fără să te preocupe excesiv reacțiile celorlalți.

Ce tatuaj floral ţi se potriveşte, în funcţie de luna în care te-ai născut

Nu e o surpriză faptul că o mulţime de oameni îşi doresc tatuaje care să aibă legătură cu data lor de naştere.

14 alegeri care îți vor îmbunătăți viața

Viața poate fi uneori imprevizibilă și ai putea fi nevoită să faci față unor provocări pe care nici nu ți le imaginai, dar nu înseamnă că nu poate fi și fericită. Important este să te concentrezi pe lucrurile potrivite.

Nu uita

Nu uita niciodată cine te-a ignorat când ai avut nevoie de ajutor și cine te-a ajutat înainte să apuci să ceri ceva.

Ce spune prima literă a numelui despre tine

Știai că prima literă a numelui poate spune câteva lucruri despre tine? Mai jos, regăsești fiecare literă din alfabet și însemnătatea sa atunci când vine vorba de personalitate.

7 pași siguri către fericire

Fericirea poate fi relativă pentru sănătatea chakrelor noastre. Există o corelație între lucrurile pe care le faci și fericirea pe care o poți atinge. Fiecare chakră are o culoare și este un centru energetic din corpul uman.

Ce este ceața mentală și cum o poți trata în mod natural

Ceața mentală este o experiență cu care devin familiarizați din ce în ce mai mulți oameni. Medicina occidentală ignoră adesea dezechilibrele energetice din organism, însă medicina din Est ne ajută să înțelegem mai bine și să tratăm această problemă. Cât de des ai experimentat ceața mentală și ce pare să o declanșeze?